Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

xa1Με αφορμή τα συγχαρητήρια του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, προς τους Έλληνες Παρολυμπιονίκες, οι οποίοι τιμήθηκαν από τη Βουλή στις 19/12/12, θυμηθήκαμε την “Πράσινη Πτέρυγα” του εν λόγου κόμματος και συγκεκριμένα το άρθρο “Βιοπολιτική και Ευγονική” του καθηγητή Dr. Jacqes Bauge-Prevost (N.M.D.) μέλος του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών,  “το οποίο θίγει προβλήματα του ανθρώπινου εκφυλισμού και προτείνει συγκεκριμένα μέτρα Βιοπολιτικής,” όπως διαβάζουμε στο blog.

Για να θυμηθούμε λίγο το άρθρο αυτό σημειώνουμε αποσπάσματα: “Κάθε ημέρα σε κάθε γωνία της γης, σε κάθε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο, έρχονται στη ζωή, όντα απροσάρμοστα και ανίκανα για τον αγώνα της επιβιώσεως, προορισμένα να υποφέρουν χωρίς καμμία ελπίδα σωτηρίας. Το αποτέλεσμα του γεγονότος αυτού είναι να εμφανίζονται άτομα υποχρεωμένα εκ των πραγμάτων σε μία αρνητική διαβίωση, τα οποία αποτελούν συγχρόνως ένα βαρύτατο συναισθηματικό και οικονομικό φορτίο για την οικογένειά τους και την κοινωνία. Τα περισσότερα είναι προϊόντα κληρονομικών παθήσεων. Κάθε χρόνο τα θύματα αυτά της επιπολαιότητος γονέων και κοινωνίας πληθαίνουν, χάρις στην επίσημη ιατρική επιστήμη, η οποία λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο (…) Συχνά oι επίσημοι νόμοι απορρίπτουν την εφαρμογή της ποινής του θανάτου, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως ο εκφυλισμός του αίματος, η γέννησις ελαττωματικών πλασμάτων και η δημιουργία τεράτων είναι εγκλήματα χειρότερα από τον φόνο” και καταλήγει με τους τρόπους αντιμετώπισης αυτής της “παθογένειας” με την εξής πρόταση: ” Είναι αναγκαίο να εξαγνίσουμε την λευκή φυλή από την ρυπαρότητα του συγχρόνου ψευδοπολιτισμού και να επιχειρήσουμε την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας βάσει των νόμων της Ψυχοσωματικής Φυσικής Υγιεινής ή Ευβιοτικής.Αυτά τα μέτρα θα πρέπει να προωθηθούν με επιδεξιότητα από την Πολιτεία. Η Βιοπολιτική αποτελεί ίσως τον ακρογωνιαίο λίθο του μέλλοντος.”

Όπως γνωρίζουμε οι Γερμανοί ναζί, αν και παρασημοφόρησαν αναπήρους πολέμου, εξόντωσαν πάνω από 70.000 Γερμανούς με αναπηρία (“mercy deaths”) με δηλητηριώδη αέρια καθώς υπήρχε και σχετική αφίσα του μηνιαίου περιοδικού “Νέοι άνθρωποι” του Γραφείου φυλετικής πολιτικής του Ναζιστικού Κόμματος, η οποία έδειχνε άνθρωπο με κινητική αναπηρία με σχόλιο: “60.000 μάρκα θα κοστίσει στην Κοινωνία το άτομο αυτό που πάσχει από κληρονομική πάθηση κατά τη διάρκεια της ζωής του. Συμπολίτες Γερμανοί, αυτά είναι δικά σας χρήματα.”

Το οικολογικό αυτό blog της Χρυσής Αυγής φιλοξενεί ακόμα μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο άρθρο.

Μία απλή παράλειψη, ένα ξεχασμένο άρθρο ή απλώς μία υποκριτική χειρονομία του κ. Ηλιόπουλου; Και αν πρόκειται για χειρονομία, θα πρέπει να δοθεί η δέουσα σημασία στο χέρι με το οποίο γίνεται καθώς, αν είναι χειρονομία του αριστερού χεριού και κοιτάξουμε λίγο πιο πάνω, στο μπράτσο, μπορούμε να διακρίνουμε σε τατουάζ,  το “Sieg Heil”, την ιαχή που συνόδευε το ναζιστικό χαιρετισμό…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s