ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟ

foto2Μήνυμα υπέρ της Δημοκρατίας ενάντια στο νεοναζισμό και στη ρατσιστική και κοινωνική βία έστειλαν χιλιάδες πολίτες της Αττικής που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Αντιρατσιστική Κίνηση (EGAM) με την υποστήριξη και την ενεργή συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ και άλλων πολιτικών κομμάτων του συνταγματικού τόξου.
Η σιωπηλή πορεία ξεκίνησε από το Σύνταγμα και ολοκληρώθηκε στην Ακρόπολη.

Από το ΠΑΣΟΚ συμμετείχαν: Συλβάνα Ράπτη (Ευρωβουλευτής), Κώστας Τριαντάφυλλος (βουλευτής Χίου), Δ. Καρύδης (Γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας) , Κώστας Πανταζής (Γραμματέας της Νεολαίας), Τόνια Αντωνίου (μέλος της γραμματείας της ΚΟΕΣ), Ζέφη Δημαδάμα (Γραμματέας του Τομέα Γυναικών), Βασίλης Χρονόπουλος (Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), μέλη και φίλοι του Κινήματος, ενώ ισχυρή παρουσία έδωσε η Νεολαία.

Ο ΠΑΣΟΚ εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός της παρουσίας των κομμάτων του συνταγματικού τόξου, καθώς και του Προέδρου της ΚΕΔΕ, κ. Κ. Ασκούνη, και του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Γ. Καμίνη. Μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατίας μας από τους νοσταλγούς της χούντας και τους νεοναζί.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s