ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…

xa_dades

Αυτό κι αν είναι θράσος! Οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής που εκτρέφουν και μεταδίδουν το μίσος προς κάθε τι διαφορετικό, καλούν σε συγκέντρωση ενάντια στην βία και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων», την Κυριακή το απόγευμα, στην πλατεία Δαβάκη της Νίκαιας. Η κίνηση αυτή είναι η απάντηση των χρυσαυγιτών στο κάλεσμα για τη μεγάλη αντιρατσιστική πορεία διαμαρτυρίας από τη Βουλή στο Σύνταγμα που διοργανώνουν διεθνείς οργανώσεις την προηγουμένη.

Στην σχετική ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι είναι το μόνο κόμμα που προστατεύει τον ελληνικό λαό «που έχει πέσει θύμα του χειρότερου ρατσισμού από το μνημονιακό κράτος και δεινοπαθεί από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών».

Αλήθεια; Δεν ξέραμε ότι η Χρυσή Αυγή ζητάει κυνηγά μόνο τους ξένους. Είχαμε την αίσθηση ότι ζητά να εξαφανιστούν από προσώπου γης και οι Έλληνες πολίτες που δεν της ταιριάζουν: Έλληνες Εβραίοι, μουσουλμάνοι, τσιγγάνοι, ομοφυλόφιλοι, ανάπηροι, αριστεροί και τόσες άλλες ομάδες πληθυσμού που έστελναν οι ομοϊδεάτες τους στα κρεματόρια πριν 70 χρόνια για να γίνουν σαπούνι.

Σα δεν ντρέπονται…

Πηγή: http://www.politikoi.com/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s