ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ X.A.

panagiotaros-xrysi-avgi-stefani-660_0Σε πρωτοφανείς προκλήσεις και χαρακτηρισμούς εις βάρος της μουσουλμανικής μειονότητας προχώρησαν βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής στην Ξάνθη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη, στη διάρκεια περιοδείας τους, με αφορμή τα εγκαίνια γραφείων τους στις πόλεις.

 

Στις ομιλίες τους, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισαν «μούλους» και «μογγόλους» τους μουσουλμάνους Έλληνες πολίτες της Θράκης, υπό τα συνθήματα των συγκεντρωμένων μελών τους, που φώναζαν: «Έξω οι Τούρκοι από τη Θράκη».

 

Μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής επτά βουλευτές πραγματοποίησαν πορεία κατά των μουσουλμάνων πολιτών στην Κομοτηνή, ενώ το βράδυ του Σαββάτου συγκρούστηκαν με μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία φοιτήτρια, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

 

Στις ομιλίες τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισαν τους μουσουλμάνους της Θράκης «μούλους» και «μογγόλους» και τόνισαν ότι εκείνοι «κοιτούν πάντα προς την Κωνσταντινούπολη και την Αγία Σοφιά».

 

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Έθνος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, συνοδευόμενος από άλλα εννέα άτομα, προπηλάκισε δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδας της Κομοτηνής.

 

Η δημοσιογράφος βρέθηκε περικυκλωμένη από τους 10 Χρυσαυγίτες που δεν την άφηναν να φύγει αν δεν έδειχνε τις φωτογραφίες που τράβηξε.

 

Πηγή in.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s