ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: againstneonazism@gmail.com

4 responses to “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 1. Η καταγγελία μου γίνετε για λόγο που κατά την γνώμη μου είναι άξιος καταγγελία.
  Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κρήτη.
  Η κουλτούρα των νέων της ηλικίας μου, μου είναι κατανοητή.
  Το 2001 απολύθηκα από τον στρατό και αφού η ζωή μου μέχρι τότε ήταν γεμάτη υποσχέσεις
  ήταν κάτι περισσότερο από δεδομένο για εμένα ότι θα έβαζα τη ζωή μου σε μια τροχιά δημιουργίας οικογένειας
  αλλά και δημιουργίας επαγγελματικής.
  Τα πράγματα δεν πήγαν ούτε κατά διάνυα σύμφωνα με αυτό που εγώ ήθελα.
  Η ζωή μου δεν έγινε καθόλου δημιουργική και παρόλο που δούλεψα πάρα πολύ πάντα
  η οικογένειά μου (πατέρας και ο αδερφός μου και η μάνα μου) με τρόπους επιτακτικούς,αλλά και
  με τακτικές σύγχρονης δουλείας καταρχήν με απομάκρυναν από τις παρέες μου από την κοπελιά μου,
  από τον τομέα που σπούδασα από τα πάντα.
  Πάντα ευχόμουν και ήλπιζα ότι κάτι άλλο συμβαίνει κάποιος εξοοικογενειακός παράγοντας και τα πράγματα στη ζωή μου θα καλυτέρευαν,αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι και σήμερα,οι βρισιές και οι κουβέντες υποτίμησης για εμένα όλο και πληθαίνουν αντί να μειώνονται.
  Επειδή παρακολουθώ τις εξελίξεις και όλα αυτά περί ναζισμού πιστεύω ότι είναι σωστό να μιλήσω στο site σας.
  Με εκτίμηση,
  Ταβ/κης Βαγγέλης Γεια σας,
  Πρέπει να προσθέσω ότι όλη αυτή την εποχή που αναφέρομαι άλλαξαν τα πάντα στην περιοχή μας από την εποχή δηλαδή των μεζεδοπωλείων,των Night clubing κτλ.πήγαμε στην εποχή(πολύ απότομα) της εμφύλιας προπαγάνδας και της κατακραυγής,της σφαγής αθώων πολιτών από πρώην κατάδικους,κατόπιν ήρθαν οι Ολυμπιακοί με τα σκάνδαλα των ομολόγων και οι υψηλές παροχές ασφαλείας από CIA-FBI κτλ.σύμφωνα με τα ΜΜΕ και η εποχή 2007-2012 με τους εμφύλιους γειτονικούς πολέμους και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης πράγμα που στην περιοχή μου έχει αυξήσει την θνησιμότητα σε μεγάλο βαθμό.
  Με εκτίμηση,
  Ταβ/κης Βαγγέλης

 2. Θεωρώ πολύ σημαντική την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ κατά της ρατσιστικής, κοινωνικής, ξενοφοβικής βίας και του νεοναζισμού. Στο πλαίσιό της θα μπορούσε ίσως να προωθηθεί μια ιδέα: το τρένο της μνήμης, ένα σιδηροδρομικό ταξίδι στην Πολωνία.

  Προορισμός η Κρακοβία και σκοπός κατ’ αρχήν η επίσκεψη μαθητών της Γ’ Λυκείου και φοιτητών στο Άουσβιτς και το Μπίρκεναου. Για να μην εκλείψει η μνήμη.

  Δυστυχώς το Υπουργείο Παιδείας υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά μια τέτοια πρωτοβουλία. Η χρηματοδότησή της λοιπόν θα μπορούσε να γίνει μέσω της διοργάνωσης κάποιων δείπνων, μέσω δηλαδή του ποσού του εισιτηρίου για τη συμμετοχή στα δείπνα αυτά, που μπορούν να διοργανωθούν από διάσημους Έλληνες μαγείρους.

  Το ταξίδι αυτό θα βοηθήσει να μην ξεχαστεί 70 χρόνια μετά το τι μπορεί να κάνει άνθρωπος σε άνθρωπο στο κέντρο της Ευρώπης. Δεν είναι μόνο ένα ταξίδι. Είναι και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που έχει σχέση με 4 λέξεις – κλειδιά: Ιστορία, μνήμη, μαρτυρία και καθήκον. Σήμερα, στη φάση της οικονομικής αυτής κρίσης, της κρίσης αξιών, κοινωνικής συνοχής, έλλειψης προοπτικής για τη νέα γενιά, είναι ανάγκη οι νέοι να ζήσουν μια ισχυρή εκπαιδευτική εμπειρία, όπως είναι αυτή της επίσκεψης στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξόντωσης. Είναι η τελευταία γενιά, που θα μπορέσει να ακούσει περιγραφές για αυτή τη σελίδα του 20ου αιώνα και έχει καθήκον να περισυλλέξει αυτές τις έσχατες μαρτυρίες μνήμης.

  Για να γίνει κάτι τέτοιο, χρειάζεται η συνεργασία όλων, πολιτών, επιχειρήσεων, τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ. και βεβαίως των σεφ, που θα θελήσουν να συμβάλουν στην υλοποίηση αυτής της ιδέας.

  Νίκος Μουρούτσος

 3. Νιώθω μεγάλο ρατσισμό ότι δέχομαι. Θεωρώ πολύ άδικο το κράτος απέναντι σε μένα και τους συνανθρώπους μου. Δεν είναι δίκαιο τη στιγμή που δεν έχω χρήματα να ταίσω το παιδί μου ,το κρατος να μην κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Δεν είναι δίκαιο να με αφήνει χώρις βοήθεια ,απο τη στιγμή που μπορεί να μου δώσει μια μικρή. Δε με νοιαζει ποιος φταίει. Δε θέλω να κατηγορήσω κανέναν.Με νοιαζει και με ποναει όμως ότι σε αυτην την πατρίδα έχουν προτεραιότητα οι αλλοδαποι. Καλύψτε πρώτα τις δικές μας ανάγκες των Ελλήνων που βρισκόμαστε στην πολυαγαπημενη και πονεμενη πατρίδα μας και μετα καλύπτετε και τις δικές τους. Κάνω σε κάτι λάθος ; Λέω κάτι παράλογο ; Πείτε μου πραγματικά σαν άνθρωποι. Πως το βλέπετε όλο αυτο

  Φιλικά Δημήτρης

 4. Να σημειώσω ότι εννοειτεαι ότι είμαι κατα του Ναζισμού και της ρατσιστικης και κοινωνικης βίας όσο κανενας άλλος.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s